Om oss

Verksamheten har funnits sedan 1997 och grundades av Roger Lund (tidigare Karlsson). Vår nyckel till framgång är att vårda materialet, förnya tekniken och bära en lagom kostym. Det är en levande bransch med varierande uppdrag och ständigt nya utmaningar. Vi älskar det!

Roger Lund

VD

Firmans arbetsledare och alltiallo. Roger älskar att prata! Han pratar gärna mer ofta än sällan. Har han inte tid att prata så kan vi lova att han är mer ledsen än den som söker honom. Han välkomnar alla sina kunder och älskar att lösa problem och leverera så att varje kund blir nöjd.

Philip Halldin

TEKNIKHJÄLTE

Universums hjärtligaste tekniker? Philip är lugn, kunnig och ordningsam och kunderna känner sig alltid trygga med Philip vid sin sida. Han är dessutom vår expert på ljusteknik – och  gillar när alla saker är på rätt ställe.

Sara Lund

EKONOMI

Sara biter på pennan och pratar med sig själv. Hon reder i pappersexercisen och stöttar  upp där det behövs. På lagret, kontoret eller på fältet.

Adam Olsson

Riggare & roddare

Adam är firmans senaste tillskott. Firmalivet blir lättare tillsammans med Adam. Han ser till att materialet är packat och i bra skick innan det lämnar lagret. Dessutom en stjärna på ljud!

Jobba hos oss?

Riggare & roddare

Välkommen att skicka en arbetsansökan till oss! Vi söker främst personal över sommaren.

 

Låt oss göra något lysande tillsammans

All vår utrustning finns tillgänglig för dig – till uthyrning eller försäljning.