Hyr video

Vi fixar allt runt video till alla sorters anläggningar och rum. Allt från TV-skärmen till storleksanpassade LED-skärmar. Låt oss tillsammans skapa en imponerande och minnesvärd upplevelse för både dig och dina gäster.

Bergåsa Ljud & Ljus - Video Skärm

Video

Vi förstår kraften och betydelsen av snygg audiovisuell teknik för att skapa minnesvärda och effektiva möten eller evenemang. Oavsett om du planerar en konferens, en produktlansering eller en privat fest, så har vi den perfekta bild lösningen för att ge ditt evenemang eller möte ett extra lyft.

När du väljer oss kommer vår kunniga personal arbeta tillsammans med dig för att förstå dina behov och din vision. Därefter översätter vi den till en skräddarsydd lösning med teknik anpassad för er. Vi monterar, installerar, och ser till att allt funkar som det ska för att du och dina gäster ska få en sömlös upplevelse.

Profesionell videoteknik

 Vi erbjuder högkvalitativ bildlösingar som exempelvis storleksanpassade LED-skärmar, projektorer, videomixers, TV-skärmar, kameror, och mycket mer.

Anpassade lösningar

 Vi skapar skräddarsydda videolösningar för allt ifrån den lilla konferensen till den större scenen. Vi möter dina behov och anpassar oss efter förutsättningarna.

Uthyrning och försäljning

Vi erbjuder både uthyrning och försäljning av video och konferensutrustning, så att du kan välja den bästa alternativet för ditt möte eller evenemang.

Låt oss göra något lysande tillsammans

All vår utrustning finns tillgänglig för dig – till uthyrning eller försäljning