Hyr ljus

Vi ljussätter teatern, idrottshallen och den stora festivalscenen. Men vi belyser också trädet i trädgården eller det lilla dansgolvet på det lokala discot. Oavsett vad gör vi allt för att skapa rätt stämning och förstärka den känsla du vill förstärka.

Bergåsa Ljud & Ljus - Ljus Skapar Stämning

Ljus skapar stämning

Behöver du en liten discokula till klassfesten, eller avancerad ljussättning av festivalscenen? Vi kan hjälpa dig med både och. Sedan start har vi levererat ljud och ljus till event för både privatpersoner och företag. Alltid med högsta kvalitet och bästa service.

Vare sig du behöver batteridrivna lampor längst en husfasad, scenljus för konserter, teatrar, disco eller företagsevenemang finns vi här för dig.  Vi har mycket kompetent personal när det kommer till ljus, ljud, och allt som har med evenemang att göra. Vi kan dessutom erbjuda både projektledare och producenter när du behöver.

Anpassade ljuslösningar

Vi skapar skräddarsydda ljuslösningar för alla typer av evenemang, oavsett om du arrangerar en mindre fest eller en konsert.

Erfaren personal och support

Vår kompetenta personal är specialiserad på scenljus och kan erbjuda professionell support och hjälp för att göra ditt evenemang framgångsrikt.

Hjälp med planering

Vi assisterar dig inte bara med ljuslösningar, utan även med planering och genomförande av ditt evenemang. Allt för att säkerställa en smidig upplevelse.

Låt oss göra något lysande tillsammans

All vår utrustning finns tillgänglig för dig – till uthyrning eller försäljning