Hyr ljud

Vi ljudsätter efter behov och förutsättningar. Att hitta det rätta ljudet för olika sammanhang är mer roligt än svårt. Med bra öron, rätt material och lite finlir så fixar vi det mesta.

Allt började med ljud

Vår resa började med DJ-jobb och att fixa ljudet på små evenemang. Sedan dess har vi bara växt. Idag är vi ett fullfjädrat företag för uthyrning och försäljning av ljudutrustning till allt från studentflaket till karaoke för den privata festen till ljudanläggning för riktigt stora arenor. Allt är möjligt.

Vi har allt från Line-array system och stora PA-riggar till mindre talanläggningar. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga ljudupplevelsen. Oavsett storlek på projekt och budget ser vi alltid till att matcha dina förutsättningar och behov.

Allt-i-ett ljudlösningar

Vi erbjuder omfattande ljudlösningar för alla tillfällen, från toppmoderna Line-array system till mindre talanläggningar.

Vi levererar trådlös ljudteknik

Vi erbjuder det senaste inom trådlösa mikrofonsystem och in-ear system från Shure med tillbehör som laddningsbara batterier och spektrumanalysator

Professionell evenemangsplanering

Utöver ljudutrustning kan vi hjälpa till med professionell evenemangsplanering för att säkerställa en perfekt upplevelse.

Låt oss göra något lysande tillsammans

All vår utrustning finns tillgänglig för dig – till uthyrning eller försäljning