Hyr scen

Vi i högt och lågt och allt däremellan. Podier, kravallstaket, tross och kreativa dekorationsmöjligheter och en problemlösande personal. Scenen är din!

Bergåsa Ljud & Ljus - Scen Och Tyger Mobil
Bergåsa Ljud & Ljus - Scen Och Tyger

Scen, riggning och tyger till alla tillfällen

En scen inte bara är en plattform, det är en möjlighet att skapa en minnesvärd upplevelse för alla som ser på. Med hjälp av en scen kan du skapa extraordinära miljöer och lämna ett bestående intryck för besökarna.

Våra scener är utrustade med toppmoderna ljud-, ljus- och bildsystem, vilket säkerställer utmärkt ljudkvalitet och visuella effekter. Vi hjälper dig hitta rätt och bäst lösning och bygger scenen efter önskemål och förutsättningar. När du väljer oss kommer vårt erfarna team arbeta nära dig för att förstå din vision och förvandla den till en fantastisk verklighet.

PA-torn

Vi erbjuder PA-torn från ALC Truss Engineering. Med fördelar som kort rigg-/rivtid, vindtålighet och hög lyftkapacitet. Går att använda till att hissa videoväggen lika väl som PA’t.

Anpassade lösningar

 Vi har podier i olika storlekar och höjder, mobila scener, kravallstaketet framför scenen, rullstolsläktaren och överkörningskydd. Tyger för backdrops, fonder eller intäckningar. Allt för att anpassa sig efter ert evenemang

PA-torn

Väder och vind är alltid något som oroar alla arrangörer. Därför har vi satsat på ALC Tower mk2. Detta för att säkerställa att högtalarsystemet hängs upp säkert i upp till 20 sekundmeter.

Komplett evenemangslösning

Vi hjälper dig med professionell evenemangsplanering för att säkerställa en perfekt scenupplevelse. Kontakta oss så ritar våra projektledare upp skalenliga ritningar för att lätt kunna anpassa scenen för lokalen eller spelplatsen. 

Hyr mobilscen

Stagemobil Mobilscen L

Stagemobil Mobilscen XXL

Låt oss göra något lysande tillsammans

All vår utrustning finns tillgänglig för dig – till uthyrning eller försäljning